Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.01.2004.

19:54

Dmitrij Sičev prešao u Lokomotivu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Velika nada ruskog fudbala, dosadašnji igrač francuskog Olimpika iz Marseja, 20-godišnji Dmitrij Sičev potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Lokomotivom iz Moskve, prenosi sajt Evropske fudbalske unije.

Bivši igrač Spartaka iz Moskve, imao je malo uspeha u marsejskom Olimpiku, pa je odlučio da se vrati u Rusiju.

Detalji ugovora nisu obelodanjeni, ali se veruje da je transfer iz Olimpika u Lokomotivu vredan između tri i četiri miliona evra.

Sa 18 godina i 222 dana postao je najmlađi ruski fudbaler koji je igrao na Svetskom prvenstvu 2002. godine. Postigao je jedan i asistirao kod tri gola na Mondijalu u Japanu i Južnoj Koreji, ali njegova selekcija nije uspela da se plasira u drugu fazu.

Pregovori o dolasku Sičeva u Moskvu traju od novembra prošle godine.

"Najvažnije da Sičev igra i to da igra na mestu napadača, gde je najbolji. U Olimpiku je često igrao na mestu desnog veznog, ali će u Lokomotivi igrati na starom mestu", rekao je njegov agent Pavel Andrejev.

S obzirom na to da je u Ligi evropskih šampiona igrao za Olimpik, Sičev neće moći da igra za Lokomotivu protiv francuskog Monaka u osmini finala najjačeg evropskog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu