Nova vest
Fudbal

Nedelja, 10.09.2017.

17:54

Imobile het-trikom pregazio 'rosonere'

Fudbaleri Lacija deklasirali su Milan rezultatom 4:1 u nedeljnoj utakmici trećeg kola italijanske serije A.

Izvor: B92

Autor:B92

Imobile het-trikom pregazio 'rosonere'
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Lacio je na svom terenu pokazao da se nalazi u sjajnoj formi, a blistao je napadač nebesko plavih Čiro Imobile koji je upisao het-trik.

Reprezentativac Italije je u 38. minutu načeo mrežu ’rosonera’ sa bele tačke, pošto je prethodno Kesi u kaznenom prostoru oborio Alberta.

Samo četiri minuta kasnije na semaforu je pisalo 2:0 – Lulić je savršeno centrirao sa desnog boka, na drugoj strani Imobile je sačekao da lopta preleti sve igrače Milana i uhvatio fantastičan volej, čime je već tada pitanje pobednika bilo rešeno.

Tim rezultatom otišlo se na odmor, a nekadašnji centarfor Torina i Borusije Dortmund het-trik je kompletirao na startu drugog poluvremena, ovoga puta rutinski iskoristivši dodavanje Parola.

Rapsodiju Lacijala kompletirao je Alberto, kada ga je Imobile nesebično uposlio i pored tri gola upisao i asistenciju. Počasni pogodak za goste delo je Montoliva u 56. minutu.

Srpski internacionalci Sergej Milinković-Savić i Dušan Basta odigrali su svih 90 minuta za Lacio.

Ekipa Simonea Inzagija popeli su se na treću poziciju na tabeli sa sedam bodova, jednim više od Milana koji je šesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu