Nova vest
Fudbal

Subota, 17.06.2017.

22:57

Terzić: Ni od koga ne uzimamo, sami zarađujemo

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je za "Večernje novosti" da klub iz Ljutice Bogdana domaćinski posluje i sve svoje pare zarađuje sam.

Izvor: B92, novosti.rs

Autor:B92, novosti.rs

Terzić: Ni od koga ne uzimamo, sami zarađujemo
StarSport

On je istakao i da se nada povoljnom ishodu pregovora sa najboljim strelcem ekipe u prolećnom delu prvenstva Ričmondom Boaćijem.

"Imali smo dogovor na godinu i po dana, sa njim i Latinom. Desila se nesreća da se njegov bivši klub ugasio. Mi smo napravili dogovor sa Boaćijevim agentom i čekamo da sve te stvari definišemo sa njim kada dođe iz Italije, za dva, tri dana. Nadam se da smo blizu da potpišemo ugovor na dve plus jednu godinu", rekao je Terzić.

Na pitanje da li će osim Rikardinja Zvezda dovesti još nekog stranog igrača, Terzić je rekao da trener Vladan Milojević računa na sve strance koje ima na raspolaganju.

"Za sada nećemo dovoditi nove strance. Fokusirani smo na dovođenje srpskih igrača iz inostranstva i na forsiranju mladih iz naše omladinske škole. Ne bih o imenama, nikada ne komentarišemo igrače koje nismo doveli. Jedno je sigurno, Crvena zvezda imati moćniji i kvalitetniji tim nego proletos", naveo je Terzić.

Dodao je i da u medijima Zvezda nikada nije iznosila koliko plaća svoje igrače.

"Mi ni od koga ne uzimamo pare. Crvena zvezda se tržišno ponaša, domaćinski posluje, sve svoje pare zarađujemo sami. Koliko god da platimo Boaćija, Rikardinja ili bilo koga, Crvena zvezda je u plusu, sa svim strancima do sad je bila i biće. Tako da mi ne uzimamo pare ni od koga sa strane da bi se bilo kome pravdali. Crvena zvezda posluje kao firma tržišno orijentisana, sami stvaramo pare", zaključio je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu