Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.05.2017.

23:49

Zidan: Ne znam kako je Benzema ono izveo

Trener Real Madrida Zinedin Zidan, priznao je da mu nije jasko kako je Karim Benzema uspeo da režira gol Iska.

Izvor: AK

Autor: AK

Zidan: Ne znam kako je Benzema ono izveo
Foto: Getty images

Real je izgubio od Atletiko Madrida 2:1 na Visente Kalderonu, ali se plasirao u Kardif zbog 3:0 na Santjago Bernabeuu.

"Zasluženo više nego išta. Igrači su najzaslužniji za novo finale. Imali smo problema na startu utakmice, u prvih 20-25 minuta, ali nisam brinuo jer sam znao da ćemo imati svoje šanse. U drugom delu smo igrali bolje, sa Iskom i Benzemom između linija", rekao je Zidan.

Francuski napadač je zadržao loptu pored trojice defanzivaca Atletika i režirao pogodak kojim je Real overio plasman u finale Lige šampiona.

"Nemam pojma kako je uspeo da se izvuče onde. Fudbal nisu samo golovi. Zadovoljan sam njegovom igrom. Nije bio strelac iako je imao prilike, ali sam zadovoljan igrom svih", dodao je Zidan.

Tokom cele sezone često se u javnosti spekulisalo o nezadovoljstvu pojedinih igrača zbog rapodele minutaže koju pravi Zidan.

"Ne znam da li su igrači srećni, sigurno bi oni koji igraju manje želeli više, razumem to, ali posao trenera je da bira tim. U mojoj glavi su svi važni, oni su vrhunski igrači. Svi mogu biti prvotimci, iako ne igraju. Ali veruju u ono što radimo", zaključio je Francuz.

Real će u finalu LŠ igrati sa Juventusom 3. juna u Kardifu. Biće to prvi susret dva velikana u finalu posle 19 godina.

Madriđani će igrati rekordni 15. put i boriti se za 12. titulu, dok je ovo Juventusu deveto finale, a ima dve titule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu