Nova vest
Fudbal

Petak, 21.10.2016.

23:40

Novi Pazar: Ne predajemo se nikada

Trener Novog Pazara Zoran Govedarica rekao je da se njegova ekipa nalazi u nezavidnoj situaciji uoči utakmice protiv kruševačkog Napretka u 13. kolu Superlige.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Gostovanje u Surdulici nas je desetkovalo, a u prilog nam ne ide ni loše stanje terena. Padala je kiša i drenaža kao da ne funkcioniše. Trenirali smo na veštačkoj travi, gde je uvek neko bio van stroja. Ipak, ne predajem se nikada, makar igrao i sa podmlatkom. Ja i igrači imamo energiju i učinićemo sve za pozitivan rezultat", rekao je Govedarica.

Napredak je peti u elitnom takmičenju sa 22 boda, dok je Novi Pazar na 12. mestu i ima 11 bodova.

"Položaj na tabeli je najbolji pokazatelj kvaliteta. To je ekipa koja već tri godine igra zajedno, pojačana sa još dvojicom fudbalara. Imaju najveći broj internacionalaca od svih timova u ligi i nekoliko mladih. Sjajno su organizovani, dugo su bez poraza i gaje visoke ambicije, ali to ne umanjuje našu nadu", naveo je Govedarica.

Utakmica Novi Pazar – Napredak igraće se u subotu od 17.00 na Gradskom stadionu.

"Nadam se da će publika razumeti našu situaciju i da ćemo sa tribina imati isključivo podršku", kazao je Govedarica.

Trener Pazaraca zbog kartona neće računati na Envera Alivodića i Darka Stanojevića, u timu neće biti povređeni Dušan Pantelić i nedovoljno oporavljeni Miloš Tintor i Mladen Živković, dok je neizvestan nastup Jovice Vasilića, Slavka Marića, Milana Svojića i Nikole Dimitrijevića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu