Nova vest
Fudbal

Subota, 21.05.2016.

08:13

Grujić pred oproštaj: I srećan i tužan

Vezista Crvene zvezde Marko Grujić rekao je da je istovremeno i tužan i srećan jer će meč protiv Radničkog biti njegova poslednja uoči odlaska u Liverpul.

Izvor:

Autor:

Grujić pred oproštaj: I srećan i tužan
StarSport

"Biće ovo specijalna utakmica za mene, poslednja u ovom mandatu u Crvenoj zvezdi i svakako drugacija od ostalih. U isto vreme biću tužan i srećan, ali proslavićemo titulu, podići trofej i to je sjajno", izjavio je Grujić.

Zvezdin trener Miodrag Božović, u svom prepoznatljivom šaljivom stilu, obratio se Grujiću rečima: "Idi više, bićemo srećni", a zatim konstatovao da je srećan što je trenirao takvog igraca i čoveka.

"Ali, više čoveka, jer se dobar igrac nađe, ali dobar čovek teško. Nadam se da mu nije poslednji put da igra na Marakani, da će doći neki put sa Liverpulom, a možda će ovde i da završi karijeru".

Utakmica poslednjeg kola između Crvene zvezde i radničkog igra se sutra od 19 sati, a pola sata ranije počinje ceremonije dodele šampionskog trofeja i medalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu