Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.07.2015.

21:05

Matić: Možemo do odbrane titule

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je da veruje da ‘Plavci’ imaju dobar tim za odbranu titule, iako nisu potrošili toliko novca kao njihovi rivali.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Londonski klub je za sada doveo Radamela Falkaa umesto Didijea Drogbe i Asmira Begovića, koji će zameniti golmana Petra Čeha.

S druge strane, Mančester Junajted i Mančester Siti su doveli velika imena – Bastijana Švajnštajgera, odnosno Rahima Sterlinga, između ostalih, ali Matića to ne dotiče.

Prošle sezone su Mančester Junajted, Mančester Siti, Arsenal, Liverpul i Totenhem takođe imali veoma dobre timove. Ali, mi smo šampioni, a oni su spremni za sve. Mislim da imamo dovoljno za odbranu titule. Možda će drugi timovi dovesti veliki broj igrača, ali to može da ih košta. Ponekad je bolje zadržati isti tim zbog stabilnosti. Siguran sam da ako nastavimo da igramo kako možemo, možemo da postignemo mnogo. Šampioni mogu da nastave tamo gde su stali, a ja mislim da smo prošle sezone izgubili ukupno četiri puta u svim takmičenjima. Ako tako uradimo i sada, to će biti dovoljno”, rekao je Matić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu