Nova vest
Auto-moto

Nedelja, 24.05.2015.

16:44

Hamilton: Vratiću se još jači

Vozač Mercedesa Luis Hamilton poručio je da će se vratiti jači na sledećoj trci posle razočaravajućeg raspleta Velike nagrade Monaka.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Hamilton je rutinski održavao vođstvo do 13 krugova pre kraja trke na ulicama Monte Karla, kada je Maks Ferstapen udario u ogradu i na stazu je izašlo bezbednosno vozilo.

Mercedes je tada Hamiltona pozvao u boks, zbog čega je on izgubio dve pozicije, od timskog kolege Nika Rozberga i Sebastijana Fetela u Ferariju, a pošto oni nisu išli po nove pneumatike jedino mu je ostalo da pokuša da ih pretekne, što se ispostavilo nemoguće.

Oslanjate se na tim i kada sam video poruku izgledalo mi je kao da me čekaju. Mislio sam da će i vozači iza mene ići u boks, bio sam uveren u to. Tim je bio sjajan tokom cele godine, a mi gubimo i pobeđujemo zajedno. Sešćemo, razgovarati i videti kako možemo da napredujemo. Moramo da shvatimo u čemu smo pogrešili i kao tim sve to rešimo“, poručio je Hamilton.

Na pitanje o čemu razmišja pošto je izgubio gotovo siguran trijumf, Hamilton je jednostavno odgovorio:

Vratiću se jači na sledećoj trci“.

Hamilton je na konferenciji za medije takođe rekao da ne može da opiše kako se oseća, kao i da neće pokušati to da učini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

2 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu