Nova vest
Auto-moto

Četvrtak, 30.10.2014.

20:28

Marka: Dogovor Alonsa i Meklarena

Ekipa Meklaren postigla je dogovor sa dvostrukim šampionom F1 Fernandom Alonsom oko ugovora i njegovog prelaska iz Ferarija, preneli su španski mediji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Kako je prenela španska „Marka“, dogovor ekipe i vozača je postignut, a Meklaren će dati Alonsu vremena da proceni i druge ponude pre nego što donese konačnu odluku.

Dvostruki svetski šampion će najverovatnije sačekati kraj sezone i videti kako će se završiti borba za prvo mesto u šampionatu izmedju vozača Mercedesa Luisa Hamiltona i Nika Rozberga, pošto bi mogao da vozi i za šampionski tim, a Meklaren je spreman da to prihvati.

Kako je navela „Marka“, finansijska ponuda nije problem, niti dužina ugovora, a čelnici Meklarena zahtevaće da Alonso, kad god donese odluku, u nju bude siguran i da vozi sa istom posvećenošću koju je pokazivao u Ferariju u prethodnih pet sezona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

8 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu