"Pat, može komentar o Novaku?; Može, ako platiš"

Nekadašnji australijski teniser Pat Keš odbio je da za B92 prokomentariše poraz Novaka Đokovića od Denisa Istomina u drugom kolu.

Izvor: ÐN

Petak, 20.01.2017.

10:00

Photo by Zak Kaczmarek/Getty Images

Keša sam sačekao dok je davao izjavu za BBC i pitao ga da li želi da kaže svoje mišljenje, ali je on rekao da je prezauzet i da je izvodljivo jedino ako ga platim.

Od našeg specijalnog izveštača iz Melburna Nikole Đukića.

"Ne mogu, žurim, trenutno nemam vremena", rekao je osvajač Vimbldona iz 1987. godine, a na repliku da kao srpski mediji želim reakciju na Đokovićev poraz, odgovorio je:

"Može, ako ćeš da me platiš. Oni su me platili", pokazao je na kolege iz Britanije.

Pokušao sam da ga oraspoložim vadeći novčanik i pitajući koliko će me koštati, ali se on samo nasmejao i otišao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: