Nova vest
Atletika

Četvrtak, 05.07.2018.

13:07

Beogradski polumaraton 30. septembra

Drugi Beogradski polumaraton biće održan 30. septembra, a kao i prošle godine, biće dve trke – na 10 km – "Beogradskih 10" i na 21 km - "Beogradskih 21".

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Beogradski polumaraton 30. septembra
Starsportphoto

Prijavljivanje za polumaraton je počelo, a organizatori navode da će ove godine biti održan u orginalno planiranom terminu, u septembru, a ne kao lane početkom decembra, u dogovoru sa gradskim vlastima zbog mnogobrojnih infrastrukturnih radova u Beogradu.

Prvi Beogradski polumaraton bio je veliki izazov za sve koji su dali svoj doprinos da ostane upamćen kao jedinstven događaj.

Najčešći medijski komentari posle 1. Beogradskog polumaratona bili su: "Ni sneg, ni hladno vreme nisu mogli da zaustave reku trkača i radosti na beogradskim ulicama", navodi Beogradski maraton, organizatora ovog značajnog događaja.

"Očekuje se da će 2. Beogradski polumaraton u septembarskom terminu, uz unapređenja i određene novine i uz dalju podršku trkačkog pokreta, volontera, Beograđana, Grada Beograda, partnera i prijatelja Beogradskog maratona, još jednom iskazati svoju snagu i potencijale i da će biti nastavak izuzetno uspešnog ovogodišnjeg 31. Beogradskog maratona", navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu