Zahvalan za gostoprimstvo: Ronaldo častio osoblje hotela sa 20.000 evra

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo častio je osoblje luksuznog hotela u Grčkoj s 20.000 evra u znak zahvalnosti što nisu ni blizu hotela puštali paparace tokom njegovog boravka.

Izvor: B92

Utorak, 25.06.2019.

13:34

Zahvalan za gostoprimstvo: Ronaldo častio osoblje hotela sa 20.000 evra
Foto: gettyimages/VI-Images

Ronaldo se pre početka priprema za novu sezonu s porodicom odmarao na jahti, a nekoliko dana proveo je i u luksuznom hotelu na jugu Grčke.

Predsednički apartman je plaćao 9.000 evra po noći, a iz njega je imao odličan pogled na more i privatni bazen na raspolaganju.
Grčki mediji su objavili da je portugalski napadač bio jako zadovoljan osobljem koje nije pustilo paparace ni blizu hotela, zbog čega im je u znak zahvalnosti ostavio 20.000 evra napojnice.

Ronaldo će još nekoliko dana provesti na jahti na francuskoj rivijeri, a posle toga se vraća u redove Juventusa koji kreće na letnju turneju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: