Čekali let 5 sati i onda saznali: Avion odleteo bez putnika

Putnici avio-kompanije "Izidžet" krenuli su iz Londona u Lisabon, kada su saznali da je jedna pista zatvorena, zbog čega je avion trebalo da sleti u Porto. Kabinsko osoblje zamolilo je sve putnike da se iskrcaju iz aviona dok se ne napuni benzin.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.04.2019.

16:11

Čekali let 5 sati i onda saznali: Avion odleteo bez putnika
Foto: depositphotos/nanka-photo

Pet sati kasnije, putnicima je rečeno da je avion otišao bez njih i morali su iz Porta do Lisabona - autobusom, javlja "Dejli mejl". Oni su stigli na svoje odredište sa čak osam zakašnjenja.

PR avio-kompanije "Izidžet" rekao je da je let EJU8717 iz Getvika u Lisabon morao da bude preusmeren u Porto zbog zatvorene piste. Tvrdi kako su putnike ostavili u vazduđnoj luci "radi njihovog komfora".

"Zbog zatvorene piste je naše kabinsko osoblje putnicima učinilo više ustupaka nego što je uobičajeno. Dali smo im vaučere za hranu i piće,ponudili im prevoz do Lisabona", tvrdi on.

PR aviokompanije je putnicima dao izvinjenje, uz obrazloženje da je "sigurnost putnika i osoblja najbitnija za njihovu kompaniju", navodi "Dejli mejl"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: