Kompanija Štrabag: Radnici bili obučeni, ljudski faktor...

Kompanija Štrabag d.o.o. izrazila je žaljenje zbog gubitka života dva radnika, u nesrećnom slučaju, na gradilištu “Beograd na vodi“.

Izvor: B92

Petak, 14.09.2018.

14:18

Kompanija Štrabag: Radnici bili obučeni, ljudski faktor...
foto: Jelena Nikoliæ, Prva TV

Radnici koji su na gradilištu izgubili život su u potpunosti bili obučeni za sve situacije i moguća dešavanja i uredno prijavljeni, ističe se u saopštenju kompanije.

Okolnosti ukazuju na to da je u pitanju nesrećan slučaj, iako su primenjene sve propisane mere zaštite na svim pozicijama gradilišta.

Nažalost, i pored toga, došlo je do gubitka života, koji se nije mogao predvideti, niti sprečiti merama zaštite, navode u kompaniji.

"Štrabag doo, kao društveno odgovorna kompanija, vodi računa o svakom detalju i svim zaposlenim licima. Ljudski faktor je nažalost sveprisutan u ovakvim delatnostima, a Štrabag će preduzeti, kao i do sada, implementaciju najviših standarda kako bi svi zaposleni bili maksimalno bezbedni", navodi se u saopštenju.

Na gradilištu Beograda na vodi jutros su poginula dva radnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: