"Svi sankcionisani": Rasturena žurka u Vrčinu

Predrag Antović iz Komunalne milicije izjavio je jutros da je Komunalna milicija tokom noći imala pune ruke posla i naveo da je u Vrčinu rasturena korona žurka.

Izvor: B92

Subota, 17.04.2021.

08:40

Foto: Pressmaster/Shutterstock

On je za TV Pink rekao da je u vikendici u Vrčinu noćas zatečeno 30 ljudi bez maski i da su svi sankcionisani.

On je dodao da je u toj kući već bilo nekoliko intervencija i da je reč o vikendici koja se izdaje i u kojoj se često prave korona žurke.

Antović je rekao da su pripadnici Komunalne milicije obišli 223 ugostiteljska objekta u centru Beograda, od kojih su u četiri prekršene mere.

"Kažnjeno je 19 građana bez maski, a lokali su ispražnjeni. Imali smo sedam prijava zbog remećenja kućnog reda", naveo je Antović.

Kad je reč o tržnim centrima, oni su, prema rečima Antonića, prijatno iznenađenje, jer se u svakom propisane mere poštuju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: