Proverite: Da li se uklapate u profil vlasnika mačke?

Za njih se kaže da su tajanstvene, hladne i svojeglave… Zbog toga mačke odgovaraju određenom profilu ličnosti s kojim su u savršenom saglasju. Proverite da li se i vi uklapate u profil vlasnika mačke!

Izvor: B92

Nedelja, 12.06.2016.

08:59

Proverite: Da li se uklapate u profil vlasnika mačke?
Foto: Thinkstock

Vlasnici mačaka nisu uvek preslikane ličnosti svojih ljubimaca, već mogu biti potpuno "suprotnih" osobina.

Osobe koje kao ljubimca čuvaju mačku, bez obzira na pol, nemaju mnogo slobodnog vremena i ne vole da budu potpuno bezbrižne i lenje, čak i kada im vreme to dozvoljava.

Vlasnici mačaka i nisu baš preterano uredni. Naime, kada čuvate mačku u stanu, posle nekog vremena će postati gotovo nemoguće održavati dom besprekornim. Zapravo, uskoro ćete se pomiriti sa činjenicom da pod uvek mora biti pun njenih igračkica, ali i dlaka.

Ipak, ove osobe su veoma vredne, a može se reći da su pomalo i mazohisti. Često su nervozne, ali dobro rade pod pritiskom. One jednostavno ne umeju da se opuste kada su na odmoru ili u izlasku, jer stalno razmišljaju o obavezama koje ih čekaju...

Vlasnici mačaka izuzetno cene tuđe vreme, ali ne vole kada im ga drugi ljudi troše uzalud. Vrlo su ambiciozni, a isto kao i mačke, vole onaj osećaj kada "uhvate plen" i čini ih ponosnim da uspeju u svojim dugo planiranim namerama.

Kao i njihovi ljubimci, vlasnici mačaka stalno teže višim ciljevima, a kada ih ispune, planiranju sledeći.

Da li ste se i vi pronašli u osobinama vlasnika mačke?

Izvor: zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: