Nina i "Čaroban" na Evrosongu!

Mlada pevačica Danica Radojčić Nina sa pesmom "Čaroban", čiji je autor Kristina Kovač, pobedila je na izboru nacionalnog predstavnika na Evrosongu u direktnom prenosu emisije "Pesma za Evropu" na RTS-u.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 26.02.2011.

22:55

Default images

Pobednička pesma osvojila je 14.900 glasova. Pesma "Idemo dalje" koju je komponovala i izvela Aleksandra Kovač osvojila je 5.994 glasa, dok je kompozicija Kornelija Kovača "Ring ring ring", u izvođenju grupe "Breeze", osvojila 4.049 glasova.

Gledaoci su mogli da čuju o hitove trija Kovač koje su izvodili Nina Badrić, Dado Topić, Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Karolina Gočeva, "Peti element", Boris Novković, "Zemlja gruva", Tanja Banjananin, glumci Milan Kalinić, Nikola Bulatović i Mina Lazarević. Sve numere izvodile su se uživo, uz pratnju studijskog benda i gudačkog ansambla RTS-a.

Pobednička pesma, koju su gledaoci izabrali SMS glasanjem, predstavljaće Srbiju na 56. takmičenju za "Pesmu Evrovizije", koje će se održati od 10. do 14. maja u Diseldorfu, a srpska predstavnica nastupiće 10. maja u prvom polufinalu ovog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: