Parni valjak konačno otkrio: On će zameniti Akija Rahimovskog

Iako se dugo šuškalo o tome ko bi mogao da bude novi frontmen benda, Parni valjak je i zvanično objavio informaciju o muzičaru koji će zameniti legendarnog Akija Rahimovskog.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 23.03.2023.

08:40

Parni valjak konačno otkrio: On će zameniti Akija Rahimovskog
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Moja glava, moja pravila feat. Igor Drvenkar, četvrtak, 23.3. u 12:00. Premijera naše nove pesme na radio stanicama širom regije i videospota na našem Jutjub kanalu", objavili su na svojim zvaničnim stranicama te tako potvrdili da će odsad nastupati s pevačem Igorom Drvenkarom.

Igor je pevao u raznim bendovima, a oprobao se i u nekoliko mjuzikala, među kojima su "Jesus Christ Superstar", "Uskrsli" i "Ljepotica i Zvijer". Zabavljao je Zagrepčane na dočeku 2022. godine. Da će Igor biti novi pevač benda šuškalo se i ranije, ali iz benda su glasine potvrdili tek sada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

12 h

Podeli: