Bezos najavio seriju "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" VIDEO

Gospodar prstenova je predstojeća veb televizijska serija, bazirana na istoimenom romanu Dž. R. R. Tolkina. Seriju su razvili Dž. D. Pejn i Patrik Mekej za striming servis Prime Video, a radnja je smeštena u Drugo doba Srednje zemlje pre događaja iz Gospodar prstenova knjiga i filmova.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 19.01.2022.

19:55

Bezos najavio seriju
Foto:EPA/ ROBERT PERRY

Ovog septembra, fanovi će gledati Gospodara prstenova: Prstenovi moći. Najava Gospodara prstenova: Prstenovi moći, prateći video-snimak i malo dodatnih komentara Džej Di Pejna i Patrika Mekeja daju jasan predstavu o tome gde će ova nova saga početi i kako dolazi direktno iz Tolkienovog dela.

Da bi na epski način pokrenuo pompe za svoju seriju, Amazon je bukvalno iskovao naslovni tretman Prstenovi moći koristeći rastopljeni metal i jaruge isečene od crvenog drveta.

Što je vlasnik Amazona, Džef Bezos objavio na svom Instagram nalogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: