Ovo do sada nije pošlo za rukom nijednom izvođaču: Čola rasprodao tri Arene i zakazao četvrtu!

Muzička legenda Zdravko Čolić zakazao je 4. koncert u beogradskoj Štark areni za 14. decembar.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 15.11.2019.

14:11

Ovo do sada nije pošlo za rukom nijednom izvođaču: Čola rasprodao tri Arene i zakazao četvrtu!
Foto: Printscreen / YouTube

Tri koncerta, rezervisana za 29. i 30. novembar i 13. decembar, rasprodata su neverovatnom brzinom, interesovanje ne jenjava tri nedelje pred prvi nastup, pa je najveća regionalna zvezda rešila da i četvrtu noć zapeva u najvećoj hali na Balkanu.

Ovo do sada nije pošlo za rukom nijednom izvođaču, iako Zdravko od početka svoje karijere ne prestaje da ruši rekorde i postavlja standarde kada je uspeh i status zvezde u pitanju. Potvrdu najpopularnijeg muzičara na ovim prostorima bez konkurencije dobio je još davne 1978. nakon velikog koncerta na Marakani, a tu titulu nosi i danas. Njegovi nastupi su nedeljama unapred rasprodati kako u halama bivše Jugoslavije, tako i u velikim salama širom sveta.

Uz hitove uz koje su odrastale generacije uživaće ove jeseni beogradska publika koja ga čeka pet godina, a on obećava večeri prepune emocija, posebne energije i vrhunske muzike.
Karte za 4. koncert su od danas (14. 11.) u prodaji na blagajni Štark arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i na internetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: