U domaćem "Pobesnelom Maksu" igraju Laušević, Cvetković i Trifunović

Glumci Žarko Laušević, Sergej Trifunović i Svetozar Cvetković samo su neka od zvučnih glumačkih imena koja će na više lokacija u Boru snimati film "Volja sinovljeva", u režiji mladog reditelja Nemanje Ćeranića, najavili su producenti.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 11.07.2017.

08:35

U domaćem
Foto: YouTube Screenshot

Deo filma, čiji žanr autori ocenjuju kao prvi deo filmskog hita "Pobesneli Maks", biće snimljen u krugu RTB-a Bor već u toku jula i avgusta, rečeno je na prijemu za članove filmske ekipe i producentske kuće "Salamander medija" iz Beograda, koja je Bor prepoznala kao dobru lokaciju za snimanje.

"Bor nije onakav kakvim ga drugi zamišljaju. Grad je prelep, ima puno zelenila, i u njemu nema dima", rekao je u ime filmske ekipe producent Petar Šapić.

Reditelj filma Nemanja Ćeranić rekao je da je "Volja sinovljeva" film sa elementima osvete.

"Radnja se dešava u postapokaliptičnom periodu i podseća pomalo na prvi deo filma 'Pobesneli Maks'. Drago mi je što jednu takvu holivudsku priču možemo da dovedemo u srpsku kinematografiju, a svakako i što okuplja zvučna imena poput Žarka Lauševića, Sergeja Trifunovića i Svetozara Cvetkovića", rekao je Ćeranić.

Na prijemu je istaknuto da će film biti sniman na više lokacija u gradu i okolini, a da će prvi kadrovi "pasti" početkom avgusta. Snimaće se scene iz običnog života, sa ulica Bora, sa pijace, biće predstavljen i deo grada gde zapravo izmišljeni lik i živi, ali biće i dramatičnih scena poput jurnjave automobilima.

Snimanje filma su podržali Ministarstvo kulture i informisanja, Filmski centar Srbije i Rudarsko-topioničarski basen Bor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: