"Laku noć deco": Da li se sećate ove TV serije?

"Laku noć, deco" je bila kratkometražna dečija televizijska serija Redakcije programa za decu i mlade RTV Beograda, koja se prvobitno emitovala od 1989. do 1993. Urednica serije je bila Donka Špiček.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 28.12.2016.

21:03

Foto: Screenshot

"Laku noć, deco" je bila serija sa lutkama - životinjama u šumi, namenjena najmlađoj deci pred odlazak na spavanje. Bio je to jako lep crtani film sa lutkama, u kojem su životinje u šumi prikazane kao prijatelji i jedna velika porodica.

Serija se emitovala na televiziji Beograd (RTB, kasnije RTS - TVB) oko 19:05, pre Dnevnika, a trajanje jedne epizode je bilo između 4 i 6 minuta.

Nakon dragog crtiaća, deca su rado odlazila na spavanje. Omiljena je bila uvodna i odavna špica, tj. pesme kojima je serija započinjala i završavala se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: