Izašao trejler za novi film Vesa Andersona: "Pola Holivuda učestvuje u njemu" VIDEO

Objavljen je prvi trejčer za dugoočekivani novi film legendarnog redatelja Vesa Andersona, "Asteroid City", i odmah je postao veliki hit na jutjubu. U roku od jednog dana trejler je skupio više od 7,5 miliona pregleda i na hiljade komentara, a ljudi su uglavnom oduševljeni viđenim.

Izvor: B92

Subota, 01.04.2023.

09:32

Izašao trejler za novi film Vesa Andersona:
Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Pre svega valja naglasiti kako je Anderson za ovaj film okupio holivudski krem de la krem, uglavnom sve takozvane glumce sa A-liste. U filmu glume Tom Henks, Skarlet Johanson. Edvard Norton, Tilda Svinton, ,argot Robi, Džef Goldblum i mnogi drugi poznati glumci.

Ljubitelji Andersonovih filmova odmah su uočili kako je i ovaj film odradio u svom veoma prepoznatljivom stilu, a to su zaključili i brojni korisnici jutjuba koji su komentarisali trejler.

"Samo Ves Anderson može da okupi ovakvu glumačku ekipu na jednom mestu", "Ima toliko A-listera da u trejler nisu stali Margot Robi i Ed Norton", "Kad misliš da je Ves Anderson došao do vrhunca, on napravi ovo"

Radnja filma odvija se u izmišljenom američkom pustinjskom gradiću oko 1955. godine, a prati oca četvero dece koji ih vozi u posetu dedi. Putem mu se pokvari automobil u Asteroid City-u i prisiljeni su tamo ostati. U gradu upoznaju brojne ljude, prilikom čega se događaju čudne stari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: