Utorak, 21.03.2023.

14:25

Denzel Vošington se pridružuje ekipi filma "Gladijator 2"?

Dvostruki dobitnik Oskara, Denzel Vošington, u pregovorima je da se priključi Pol Meskalu u novom filmu oskarovca Ridlija Skota.

Izvor: IGN Adria

Denzel Vošington se pridružuje ekipi filma
Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Prema izveštaju Deadlinea, Skot i Paramount Pictures CEO i predsednik Brajan Robins prišli su Vošingtonu sa ponudom za veliku ulogu koja još nije objavljena, i nisu bili sigurni da li će je prihvatiti. Međutim, izvori bliski razvojnom timu rekli su da je Denzel uzbuđen nakon čitanja scenarija i uloge koju je za njega kreirao Skot, koja je dovela do sastanka između dvojice velikana. Ovo će biti prva saradnja Denzela Vošingtona i Ridlija Skota od filma American Gangster (2007).

Gladijator 2 je nastavak koji prati odraslog Lucijusa na njegovom putu da postane imperator.

Denzelovi pregovori da glumi u filmu Gladijator 2 dolaze nakon vesti da će Bari Kigan verovatno igrati imperatora Geta.

Kada je izašao 2000. godine, Gladijator je zaradio preko 460 miliona dolara širom sveta i osvojio pet Oskara. Gladijator 2 će se pojaviti u bioskopima 22. novembra 2024. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

19 h

Podeli: