Četvrtak, 16.08.2018.

20:20

Evo u kojim filmovima su se glumci i stvarno zaljubili

Talenat glumca je neprocenjiv. Mnogo je uloga u njihovoj karijeri, ali svakako nije retkost da glume zaljubljenost. Međutim, oni ne odole uvek najlepšem osećanju na setu i dešava se da se emocije između glumačkog para prenesu u život.

Izvor: B92, Genmice.com

Evo u kojim filmovima su se glumci i stvarno zaljubili
Foto: Thinkstock

Evo deset filmova u kojima su glavni glumci ljubav sa platna preneli i u realnost.

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Penelopa Kruz i Javier Bardem igrali su čudan bračni par. Oboje su poznati u Španiji i uložili su svu svoju strast da uloge na tom filmu budu što atraktivnije.
Romansa je postala realnost i rezultirala je snažnim brakom.

Gigli (2003)

Dženifer Lopez je igrala Riki koja mrzi muškarce u filmu, ali sve radi za jednog čudnog momka nazvanog Lari, kojeg glumi Ben Aflek. Istovremeno se njihova ljubav sa platna prenela u život.

The Apartment L’appartement(1996)

Tokom snimanja ovog filma rodila su se osećanja između italijanske glumice Monike Beluči i francuskog glumca Vinsenta Kasela. Postali su par.

Cruel Intentions (1999)

Svi smo svedoci slavnog para devedesetih - Riz Viterspuni Rajan Filip. Hemija između njih je proradila u ovom filmu.

The Rum Diary (2010)

Džoni Dep i Amber Hard zaljubili su se na setu tog filma. On je zaprosio iako je pre toga bio 14 godina u vanbračnoj zajednici sa Vanesom Paradis.

Step Up (2006)

Najlepši i najprivlačniji par Čening Tatum i Džena Devan zbližio se tokom snimanja ovog filma. Bili su u braku i imaju ćerku.

Alfie (2004)

Zgodni Kazanova nije imao problema da snima sa prelepom Sijenom MIler i postali su par ubrzo.

Days of Thunder (1990)

Ova uloga je bila početak karijere Nikol Kidman, a njen partner Tom Kruz je već snimao filmove. Brzo su postali slavan par.

The Amazing Spider-Man (2012)

Ovo je jedan od najboljih filmova Eme Stoun i Andreja Garfilda. I oni su postali emotivni partneri u realnosti.

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Jedan od najboljih filmova u kom su glumili Bred Pit i Anđelina Džoli. Bio je veliki hit. Oboje su bili na vrhuncu karijere, zaljubili su se i bili u braku 12 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: