Biznismen ubio suprugu na spavanju

Čačanski biznismen D.K. ubio je u ponedeljak ujutru iz pištolja svoju suprugu, a potom izvršio samoubistvo, javlja RTS.

Izvor: RTS, Tanjug

Ponedeljak, 18.05.2015.

09:32

Default images
foto: Tanjug

Prema nezvaničnim saznanjima javnog servisa, D.K. je pucao u suprugu dok je bila u krevetu, a potom digao ruku na sebe.

Tragediji je prisustvovao i njihov 13-godišnji sin, a po dolasku hitne pomoći žena je prebačena u čačansku bolnicu, ali je zbog teških povreda preminula.

Zamenik višeg javnog tužioca u Čačku Dragan Kalaba rekao je Tanjugu da je u trenutku ubistva žena spavala sa sinom P. K. (13).

Tužilac kaže da se jutros između šest i pola sedam D.K. (58) popeo na sprat, gde su spavali žena i dete, ušao u sobu i pucao u suprugu.

"Do sobe u kojoj je spavala D.K. (49) spavao je sestrić pokojnog D.K. A.Č. (18) koji je probuđen pucnjavom i vikom utrčao u prostoriju i video ujaka da drži pištolj u ruci", naveo je tužilac.

Videvši da D.K. daje znake života, A.Č. je pozvao Hitnu pomoć, dok je u međuvremenu D.K. sišao u prizemlje, dodao je Kalaba.

Prema njegovim rečima, A.Č. je pošao za svojim ujakom, ali se u tom trenutku čuo pucanj i on ga je zatekao sa ranom u glavi.

Kalaba kaže da je potom stigla Hitna pomoć, koja je konstatovala da je D.K. mrtav, a njegovu suprugu s prostrelnom ranom u glavi su odvezli na odeljenje intenzivne nege čačanske bolnice, gde je i ona preminula u 7.40.

Tužilac navodi da je u prostoriji u kojoj je D.K. izvršio samoubistvo, na radnom stolu zatečen šaržer sa devet metaka za pištolj CZ-99, kao i pismo testament, napisano rukom, u kojem je on svoju pokretnu i nepokretnu imovinu raspodelio na deset osoba.

Kalaba kaže da je ovo klasičan primer ubistva i samoubistva, na osnovu zatečenog stanja u kući.

"Nije bilo tragova premetačine i neće biti potrebe za obdukcijom", zaključio je Kalaba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: