SDS: Vlastima je i dalje kriv Tadić

SDS je ocenila da nijedna investicija ili projekat najavljen nakon izbora 2012. godine nije ostvaren.

Izvor: B92

Subota, 28.02.2015.

22:33

Default images

SDS je pozvala aktuelnu vlast u Srbiji da prestane da "obmanjuje građane" hvaleći se rezultatima ili projektima pokrenutim u vreme dok je predsednik Srbije bio Boris Tadić.

"Apsurdno je da se ova vlast hvali rezultatima prethodne, a da je istovremeno sve vreme napada i optužuje za sopstvene greške i da je odgovor na svako pitanje, i tri godine nakon promene vlasti, da je 'Tadić kriv za sve'", navodi se u saopštenju stranke na čijem je čelu Boris Tdić.

Kao primer za takvo ponašanje vlasti, SDS je navela pominjanje dolaska u Srbiju kompanija Svarovski, Boš ili Simens i dovršetka izgradnja Koridora 10, kao projekta aktuelne Vlade.

"U tom kontekstu je besmisleno medijsko samohvalisanje (ministarke)Zorane Mihajlović, jer će autoput biti izgrađen na osnovu ranijih sporazuma i bez njenih, isključivo marketinških obilazaka radova uz prisustvo kamera", navodi se u saopštenju.

SDS dodaje da, uprkos medijskim slikama, aktuelna vlast nema sopstvene rezultate i projekte, a Srbija se suočava s dramatičnim padom priliva stranih investicija.

"Obmanjivanje građana medijskim prikazima tuđih rezultata kao svojih, pre ili kasnije, zameniće slika realnosti građana Srbije koji iz dana u dan žive sve lošije, jer medijska slika može uticati na porast popularnosti određenih političara, ali ne i na porast životnog standarda građana", ocenila je SDS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: