Nedelja, 18.01.2015.

17:46

Uhapšen čovek koji je zapalio ženu

Beogradska policija uhapsila je i zadržala bivšeg partnera četrdesetogodišnjeg R.U. iz Batajnice, koji ju je polio benzinom i zapalio, potvrđeno je iz MUP-a.

Izvor: Tanjug

Default images

R.U. je, inače, teško povređena od opekotina, a incident se dogodio noćas u Batajnici, pet minuta posle ponoći, rečeno je u MUP-u. Žena je zadobila opekotine na 70 odsto tela i zbrinuta je u Urgentnom centru.

Kako je ranije danas izjavila portparol Hitne pomoći Nada Macura, žena je hitno prebačena na Institut za opekotine u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

Napad se dogodio odmah iza ponoći u stanu zgrade u ulici Svetog Serafima u Batajnici. Nesrećna žena nije znala za nameru napadača, jer ga je pustila da uđe u zgradu i on ju je tom prilikom polio benzinom i zapalio.

R.U. je spasio komšija koji je zbog buke izašao da vidi o čemu se radi i zatekao ženu u plamenu, ugasio je i pozvao hitnu pomoć, koja ju je prevezla u Urgentni centar.

Požar u stanu gasilo je 11 vatrogasaca sa tri vozila, kažu u MUP-u Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: