Saopštenje B92 o "Utisku nedelje"

Emitovanje emisije “Utisak nedelje” autorke Olje Bećković i produkcijske kuće PG mreža na TV B92 odlaže se do daljeg.

Izvor: B92

Petak, 26.09.2014.

18:58

Default images

Saopštenje za javnost:

"Obaveštavamo vas da se emitovanje emisije Utisak nedelje odlaže do daljeg s obzirom na to da uprkos pregovorima još nije postignut dogovor između menadžmenta televizije B92 i autorke Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža.

Naime, menadžment TV B92 ponudio je Olji Bećković i produkcijskoj grupi Mreža da se Utisak nedelje emituje na terestrijalnom kanalu B92 do novembra, a potom da ova emisija postane vodeći format televizije B92 info sa željom da kultni serijal i dugodišnje iskustvo renomirane novinarke doprinesu razvoju ove informativne B92 platforme.

Kako ideja nije naišla na odobravanje od strane Olje Bećković i produkcijske grupe Mreža, nastavljeni su pregovori o daljoj saradnji, a gledaoce i kolege iz medija blagovremeno ćemo izvestiti o svim detaljima dogovora Olje Bećković i menadžmenta TV B92.

PR služba B92"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

230 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: