Niš:Lekar tražio mobilni za porođaj

Niška policija uhapsila lekara specijalistu Ginekološko-akušerske klinike Bratislava T.(53) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo primanja mita.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.11.2013.

12:27

Default images

Sumnja se da je taj lekar tražio mobilni telefon određenih karakteristika iz tačno određene prodavnice da bi porodio ženu i 17. novembra primio je traženi poklon od supruga porodilje, navode iz policije.

Posle saslušanja, Bratislavu T. je određen pritvor u trajanju do 30 dana, napominju u policiji.

Reagjući na vest o pritvoru ginekologa, Uprava Kliničkog centra u Nišu je saopštila da će svaki radnik te zdravstvene ustanove biti procesuiran ako "uprlja" beli mantil.

U Kliničkom centru podsećaju da je pre 10 meseci direktor KC prof. dr Zoran Radovanović uputio poziv građanima da sve nepravilnosti i sumnje na postojanje krivičnog dela prilikom pružanja zdrvastvenih usluga prijave tužilaštvu, policiji ili lično direktoru KC. Uprava KC, dodaje se u reagovanju, podržava rad državnih organa u borbi protiv korupcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: