Britanski pilot nestao u Mediteranu

Francuske vlasti su saopštile da se nad Sredozemnim morem izgubio svaki trag lakoj letelici kojom je upravljao jedan 66-godišnji Britanac.

Izvor: B92

Subota, 27.04.2013.

22:14

Default images

Avion tipa "tobago", u kojem se nalazio samo pilot, poleteo je juče iz francuske luke Kan prema gradu Salernu na jugu Italije, prenela je agencija AFP.

"Poslednji radarski signali su pokazivali da se avion nalazi na oko 50 kilometara južno od Kana. Uprkos naporima spasilačkih službi, ni pilot ni avion nisu pronađeni", saopštile su francuske i italijanske pomorske vlasti.

Pretraga područja avionom je prekinuta oko 14 časova, dok je u potragu i dalje uključen brod spasilačkih službi. Francusko tužilaštvo je pokrenulo istragu o ovom slučaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: