KG: Uhapšen zbog napada palicom

Kragujevačka policija uhapsila je oko 21h Darka R. (20), osumnjičenog da je bejzbol palicom napao Stefana Jovanovića i naneo mu teške povrede opasne po život.

Izvor: B92

Nedelja, 31.03.2013.

21:39

Default images

Posle opsežne potrage kriminalističke policije u Kragujevcu, Darko R. je uhapšen je u jednom kragujevačkom prigradskom naselju, rekao je načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Ivan Ðorović i naveo da će više detalje te akcije policija saopštiti sutra.

Stefan J. (19) maturant Politehničke škole koga je, kako se osnovano sumnja, napao Darko R. u kafiću "Tabasko" i dalje je u teškom stanju, zbog povreda glave i lekari se bore za njegov život.

Napad na Stefana J. dogodio se u četvrtak ujutru, oko devet sati.

Kako piše Blic, uhapšeni Darko R. od ranije je poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja, pljačke i nasilja u porodici. List navodi i da je on svojevremeno bio osuđen na petomesečnu zatvorsku kaznu jer je 2011. godine u školi sekirom napao učenika, a zatim udarao pesnicama školskog policajca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: