Labus: Ako Kostunica pobedi, necu saradjivati s njim

Izvor: B92

Četvrtak, 12.09.2002.

09:44

Default images

Predsednicki kandidat Miroljub Labus odbacio je u sredu mogucnost saradnje s Vojislavom Kostunicom ukoliko bi ovaj pobedio na predstojecim izborima. Upitan da li bi kao ekspert saradjivao s Kostunicom u slucaju njegove pobede na izborima, Labus je na konferenciji za novinare u Vrnjackoj banji, odrzanoj nakon posete Krusevcu i Trsteniku, rekao da su njihovi predsednicki programi veoma razliciti i da tako nesto "ne dolazi u obzir". "A s kim i kako ce saradjivati morate da pitate Kostunicu", dodao je Labus. "Posto su Kostunica i on ipak najjaci kandidati", Labus predlaze njihov TV-duel. "Zato bi bilo normalno da Kostunica i ja sednemo pred televizijske kamere i porazgovaramo otvoreno, jednostavnim jezikom, bez citanja govora, koji su to osnovni problemi koji postoje u zemlji i kako treba da ih resimo, kao i da odgovorimo kakav ce biti odnos predsednika drzave prema Parlamentu, Vladi i kako ce se on postaviti prema gradjanima", rekao je Labus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: