Petak, 09.10.2009.

10:51

Od decembra jeftini letovi iz Niša

Avioni dve niskotarifne avio-kompanije leteće od decembra s niškog aerodroma "Konstantin Veliki" za Italiju i Švedsku, najavio gradonačelnik Miloš Simonović.

Izvor: Beta

Default images

"Postigli smo dogovor sa italijanskom loukost kompanijom ’Vind džet’ o redovnoj liniji sa niškog aerodroma, koja će biti uvrštena u zimski red letenja", rekao je Simonović agenciji Beta. On je kazao da će iz Niša leteti i švedska niskotarifna kompanija MCA erlajns.

"Ta aviokompanija se načelno složila sa našom idejom da linija do Švedske obuhvati i jedan aerodrom u Nemačkoj", rekao je Simonović.

On se nada i da će irska i engleska loukost kompanija, “Rajan er“ i “Džet tu“, početi da lete iz Niša u letnjem redu letenja 2010. godine.

"Dolazak ovih loukost kompanija u Niš omogućila je ovogodišnja ratifikacija sporazuma o otvorenom nebu u Skupštini Srbije, kao i zvanični dokument ’Jat ervejza’, u kojem se navodi da ta kompanija 'nema kapaciteta da poveća broj linija iz Niša'", rekao je niški gradonačelnik Miloš Simonović.

’Jat ervejz’ je u predstojećem zimskom redu letenja ukinuo jedinu liniju na kojoj je leteo sa Aerodroma "Konstantin Veliki", Niš-Cirih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: