PTT NASTAVLJA STRAJK I NAJAVLJUJE VELIKI PROTEST

Izvor: B92

Četvrtak, 27.09.2001.

21:02

Default images
Clan strajkackog odbora PTT Srbija Mladen Maric izjavio je FoNetu da strajk nije prekinut. "Ne prekidamo strajk, idemo dalje, poostricemo mere prema Vladi Srbije", kaze Maric. On je rekao da strajkacki Glavni odbor sutra definitivno treba da odluci o organizovanju velikog protesta radnika PTT u Beogradu, kojima bi se prikljucio bar po jos jedan autobus zaposlenih u ovom preduzecu iz vecih gradova u Srbiji. Ukoliko Glavni odbor donese ovu odluku, opsti protest bi poceo nakon obaveznih 48 sati cekanja na dozvolu policije i drugih nadleznih organa, precizirao je Maric.

“Mi smo ministra Djelica shvatili kao coveka koji je dosledan u svojim izjavama, prosto da ne dolazi u obzir ni izuzece od Uredbe, niti neko radikalno povecanje procenta kad su u pitanju zarade u javnim preduzecima, pa i u nasem. Prema tome, on je tu doslednost pokazao i danas u razgovorima, tako da je tu stalo. Sve one druge tacke u tekstu sporazuma nismo ni raspravili,” rekao je predsednik Sindikata, Zoran Mrvaljevic u izjavi za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: