Premijer predsednik Saveta

Za predsednika Saveta za evropske integracije imenovan je premijer Vojislav Koštunica.

Izvor: B92

Sreda, 14.11.2007.

12:46

Default images

Njegov zamenik je vicepremijer Božidar Đelić, a članovi su, rešenjem Vlade Srbije, svi ministri i direktorka Kancelarije za pridruženje Evropskoj uniji Tanja Mišćević i predsednik Odbora za evropske integracije Narodne skupštine Miloš Jevtić.

Članovi Saveta su i savetnik predsednika Republike Jovan Ratković, direktor Kancelarije za evropske poslove Izvršnog veća Vojvodine Predrag Novikov i nacionalna koordinatorka Regionalnog saveta za saradnju Milica Delević.

U Savetu su i episkop bački Irinej Bulović, koordinatorka nacionalnih saveta za nacionalne manjine u Srbiji Ana Makanova-Tomanova, predsednik i potpredsednica Privredne komore Srbije, Miloš Bugarin i Radmila Milivojević.

Članovi su i predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti Nikola Hajdin, rektor Univerziteta u Beogradu Branko Kovačević, profesor Fakulteta političkih nauka Jovan Teokarević, Jelica Minić sa Instituta za ekonomske studije i Miša Đurković sa Instituta za evropske studije.

Članovi Saveta su još Mihajlo Crnobrnja sa Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju, predsednica Beogradskog fonda za političku izuzetnost Sonja Liht, predsednik Građanskih incijativa Miljenko Dereta i Živorad Kovačević iz Evropskog pokreta u Srbiji, predsedsednik Stalne konferencije gradova i opština Željko Ožegović, predsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisav Orbović i predsednik Udruženih granskih sindikata Nezavisnost Branislav Čanak, navodi se u Službenom glasniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: