Utorak, 11.04.2023.

13:09

Sestra ranjenog Srbina: Vozio je ranjen kako bi došao do doktora, ali se onesvestio

Sestra Milana Jovanovića Nadica Fićović (45) rekla je za "Novosti" da je on stabilno, ali da je porodica u šoku.

Izvor: Novosti

Sestra ranjenog Srbina: Vozio je ranjen kako bi došao do doktora, ali se onesvestio
EPA-EFE/DJORDJE SAVIC

Ona je za "Novosti" opisala trenutno stanje svog brata, ali i porodice, koja još uvek ne može da veruje šta se sinoć dogodilo.

Dok pojašnjava da se Milan vraćao iz Leposavića za Zvečan, gde živi sa porodicom suprugom Marinom (38) i troje dece, Teodorom (14), Sašom(12) i dvoipogodišnjom Helenom, sestra Nadica, koja je zaposlena u bolnici u Mitrovici, kaže da je odmah po pozivu sinoć došla u ustanovu, gde je zatekla ranjenog brata koji joj je ispričao šta je doživeo.

"Objasnio mi je da se vraćao iz Leposavića i kada je krenuo preko Bistričkog mosta nije primetio da su ga zaustavljali pripadnici kosovske pololicije. Međutim, začuo je pucnje, ali i osetio ranu u predelu ramena. Vozio je i dalje u nameri da ode do Doma zdravlja Zvečan, ali se onesvestio u kolima pored puta. Iako se dalje ne seća šta je bilo, pretpostavljamo da je neko od prolaznika pozvao Hitnu pomoć koja ga je dovezla do bolnice u Mitrovici", navodi Milanova sestra Nadica dok pojašnjava da se njen brat bavi taksiranjem kako bi prehranio porodicu i da mu je auto od metaka izrešetan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: