Divac: Neka druga pravila u Srbiji

Vlade Divac izjavio da je odustao od investicija, jer u Srbiji vladaju neka druga pravila u kojima se on ne snalazi.

Izvor: B92

Subota, 22.07.2006.

12:18

Default images

"Što se tiče investiranja u Srbiji, tu je priča završena. Nemam strpljenja, ni vremena, ni entuzijazma da se moje korektne namere povlače po sudovima. U Srbiji vladaju neka druga pravila u kojima se ne snalazim", rekao je bivši košarkaški reprezentativac za današnji novosadski "Dnevnik".

On je kazao da je veoma ružno i da ga pogađa sve što se dešavalo u vezi s njegovim pokušajima da kupi fabriku vode "Knjaz Miloš", a zatim i dnevne novine "Večernje novosti".

"Shvatio sam da u Srbiji nema mesta za mene i ubuduće će me moji prijatelji nalaziti u Madridu, gde ću živeti i raditi narednih godina. Konačno, prihvatio sam angažman u 'Realu', potpuno ću se posvetiti radu u ovom košarkaškom klubu", rekao je Divac.

Ministar za dijasporu Vojislav Vukčević kaže da je razočaran zbog Divčevog odustajanja i rekao da Srbima u rasejanju niko neće moći da objasni o čemu je reč, niti će moći da se "opere" od svega što je Srbija uradila Divcu. "Ne znam ko je uticao na Divca da se povuče i hoću da verujem da to nije učinila vlast već neko drugi", rekao je Vukčević za "Dnevnik".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: