Utorak, 10.05.2005.

12:08

SPO Kragujevac: Isključeno 10

Povereništvo Srpskog pokreta obnove u Kragujevcu isključilo je 10 članova stranke.

Izvor: B92, Beta

Default images

Isključenja su usledila zbog nepoštovanja programa stranke, statutarnih normi i etičkog kodeksa, saopšteno je iz povereništva. Jednoglasno su isključeni Živko Drašković, Biljana Slavković, Saša Milenić, Vladan Mihajlović, Radoslav Mirković, Dragan Preković, Ivica Samailović, Zlatko Milić, Zoran Palčić i poslanik u Skupštini Srbije Slađan Radovanović.

Povereništvo SPO-a u Kragujevcu, koje ima ovlašćenja raspuštenog Gradskog odbora, pokrenulo je i inicijativu za isključenje potpredsednika stranke Veroljuba Stavanovića, a odluku o tome doneće Sabor stranke koji se održava u subotu u Beogradu.

Isključenim članovima stranke posebno se stavlja na teret da su pokušali da uz pomoć predsednika Nove Srbije Velimira Ilića dobiju podršku članstva i javnosti za osnivanje druge političke organizacije.

Posladnja isključenja samo su nastavak višemesečnih sukoba u Srpskom pokretu obnove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

23 h

Podeli: