Na Gradini zaplenjena rekordna količina marihuane

Pripadnici MUP-a, Uprave granične policije, zaplenili su tonu i 480 kilograma marihuane i tom prilikom uhapsili jednu osobu.

Izvor: B92

Subota, 14.09.2019.

08:28

Na Gradini zaplenjena rekordna količina marihuane
Ilustracija: Depositphotos/ Andrew

D.P. (44) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na Graničnom prelazu Gradina u teretnom motornom vozilu kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla i zaplenila marihuanu koja se nalazila u džakovima među stočnom hranom, saopštio je MUP.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je zaplena 1.480 kilograma marihuane na Gradini jedna od najvećih zaplena srpske policije u poslednjih desetak godina.

"Zbog ove velike akcije i dobro primenjenog policijsko-obaveštajnog modela i svega onoga na čemu se naporno radi u Direkciji policije, uručiću nagradu direktoru policije, načelniku Uprave granične policije, ali i svima onima koji su učestvovali u ovoj akciji", naveo je Stefanović.

On je poručio pripadnicima policije da nastave s operacijama i da se do kraja godine još snažnije obračunaju sa narko-trafikingom, navodi se u saopštenju MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: