Hapšenje u Velikom Gradištu: Primoravali mladiće da ih voze po gradu i plaćaju pića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu uhapsili su S. G. (22), A. B. (21) i Đ. V. (24) iz Velikog Gradišta,

Izvor: B92

Sreda, 21.08.2019.

19:01

Hapšenje u Velikom Gradištu: Primoravali mladiće da ih voze po gradu i plaćaju pića
Ilustracija: Depositphotos/ Kelpfish

Postoji osnovana sumnja da su izvršili krivična dela protivpravno lišenje slobode i iznuda, saopštila je danas PU Požrevac.

Sumnja se da su njih trojica 19. avgusta u Velikom Gradištu primorali jednog mladića, koji je bio sa svojim drugom, da ih vozi po gradu, a zatim da im plaćaju pića u više ugostiteljskih objekata.

Oni se sumnjiče da su potom od dvojice oštećenih oteli lančić, ličnu kartu i 1.400 dinara, kao i da su im tražili 60 evra i viski kako bi im vratili lančić i ličnu kartu.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: