"Šta drugo da uradim? To je normalno da se izvinite"

Šta drugo da uradim? To je normalno da se izvinite, kada se napravi greška, onda se izvinite, rekao je francuski ambasador Frederik Mondoloni za "Blic".

Izvor: B92

Utorak, 13.11.2018.

07:22

Screenshot/TV Prva

On se već javno izvinio na TV Prva srpskom narodu i predsedniku Aleksandru Vučiću u ime svoje zemlje zbog, kako je rekao, "nespretne protokolarne greške" u rasporedu sedenja na ceremoniji obeležavanja završetka Velikog rata u Parizu.

"Nadam se iskreno da nam ovaj nesrećni incident neće pokvariti praznik. Očekujemo početkom decembra ovde u Beogradu predsednika Francuske koji će doći da srpskom narodu prenese poruku prijateljstva i želju da se saraduje još više u svim oblastima", kazao je Mondoloni za "Blic".

Francuski ambasador je naveo da je posredno kontaktirao sa Aleksandrom Vučićem, nakon što mu se predsednik Srbije zahvalio na tome što se izvinio. "Predsednik Vučić je bio toliko ljubazan da pošalje jedan tvit da se zahvali. Razgovarao sam sa njegovim timom, ne sa njim direktno, ali sa njegovim timom jesam", rekao je Mondoloni.

Francuski ambasador napominje da ne može da kaže da li su se možda još neke zemlje žalile na raspored, te da je takvom manifestacijom jako teško upravljati. "Bile su 84 zemlje i 70 šefova i država vlada, a ako me baš pitate da li smo mogli bolje: da, mogli smo bolje", zaključio je Mondoloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: