Muškarac sinoć upucan u glavu, policija pretresa vozila

Sinoć oko 02.27 u beogradskom naselju Vidikovac ubijen muškarac hicem u glavu. Policija pretresa vozila u tom delu grada.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 28.02.2018.

07:26

Muškarac sinoć upucan u glavu, policija pretresa vozila
Freeimages.com

Oko 02:07 časova na Vidikovačkom vencu, hicem u glavu ubijen je muškarac starosti 30 godina, kažu iz Hitne pomoći i dodaju da je lekarska ekipa Hitne pomoći koja je stigla na mesto ubistva mogla samo da konstatuje smrt.

Mediji prenose da se ubistvo dogodilo u Ulici Vidikovački venac, ispred kafića "3k" i da je ubijen P. A. star 38 godina. Navodi se i da motivi ovog ubistva za sada nisu poznati kao i da je potraga za ubicom u toku.

P. A. je sedeo sa jednim poznanikom u kafiću, kada su ga dvojica muškaraca pozvala da izađe ispred lokala. Posle kraće prepirke, jedan od njih je u P. A. pucao i pogodio ga u glavu iz pištolja, piše N1.

Kako navodi N1, do jutarnjih časova u velikom broju ulica i na raskrsnicama u prestonici bile su raspoređene jake policijske snage, a tokom intenzivne potrage za osumnjičenima proveravani su svi vozači i njihova vozila koja su se zatekla u delu grada u kome se dogodilo ubistvo.

Što se tiče ostalih intervencija Hitne pomoći, oko 19:18 časova Hitna pomoć je pozvana na teren zbog saobraćajne nezgode u Ulici Stevana Filipovića, međutim, po dolasku, zaključeno je da pregledana devojčica starosti 13 godina nije imala povrede, stoga nije odvezena radi daljeg lečenja.

U Ulici Dušana Maksima u Borči, u 21:07 sati, povređen je policajac pešak, međutim, ekipa Hitne pomoći ga nije pronašla na licu mesta.

Pet osoba, uključujući i dvoje dece, povređeno je u Ulici Ignjata Joba oko 23:18 časova, nakon čega su prevezeni u Urgentni centar i Institut za majku i dete.

U toku noći, najviše poziva Hitnoj pomoći među hroničnim bolesnicima uputile su osobe sa hipertenzijom i osobe sa malignitetom.

Hitna pomoć je do 07:00 časova imala 90 intervencija, od kojih devet na javnom mestu.

Juče je Hitna pomoć je imala 126 intervencija, od kojih 40 na javnom mestu. Dogodilo se i pet saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo teže povređenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: