Batić: Koštunica gura prst u oko međunarodnoj zajednici

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.02.2004.

12:45

Default images

Ministar pravde u Vladi Srbije Vladan Batić kritikovao je mandatara nove Vlade Srbije Vojislava Koštunicu zbog najave da predaja optuženih za ratne zločine Haškom tribunalu neće biti prioritet nove Vlade. Batić je rekao da takav stav predstavlja guranje prsta u oko međunarodnoj zajednici i da je to je bio uslov Socijalističke partije Srbije za podršku Vladi. "Takva izjava može prouzrokovati prilične posledice po Srbiju. Ne valja se inatiti sa svetom, a to što vi imate intiman osećaj da ste u pravu, to je uzalud. Međunarodna zajednica ima svoje aršine, a svaka vlast mora da gleda da otkloni veće zlo", rekao je Batić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: