Četvrtak, 23.11.2017.

13:02

V. Han: Devojci sipao "nešto u piće" pa je silovao?

N. S. (24) iz Vladičinog Hana uhapšen je zbog sumnje da je silovao A. S. (19) iz obližnjeg sela Stubal, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Izvor: Večernje novosti

V. Han: Devojci sipao
freeimages.com

Prema navodima policije i tužilaštva, obljuba se dogodila u noći između 14. i 15. novembra.

Prema nezvaničnim saznanjima "Večernjih novosti", A. S. je sa osumnjičenim bila u jednom od hanskih kafića, gde joj je, prema njenom svedočenju, on u piće sipao omamljujuće sredstvo dok je bila u toaletu.

Nakon što je osetila mučninu, izašli su iz lokala, a N. S. se ponudio da je odveze kući.

Prema navodima tužilaštva, umesto kući, osumnjičeni je devojku u stanju malaksalosti i nemogućnosti da pruži otpor, odvezao u kuću svog prijatelja u selu Suva Morava.

Osumnjičenom N. S. je određen pritvor u trajanju od mesec dana, a na teret mu se stavlja krivično delo silovanje i to u produženom trajanju, jer je dva puta ponovio taj čin. Tužilaštvo dodaje da je nakon saslušanja, VJT dalo predlog za određivanje pritvora, što je sudija Višeg suda u Vranju i prihvatio. U daljem postupku istrage biće saslušani oštećena i svedoci i sprovešće se psihijatrijsko i DNK veštačenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: