Kolaps u Beogradu – skoro ceo grad u "crvenom"

U Beogradu su i danas u popodnevnom špicu velike gužve u saobraćaju a najteže je u ulicama oko Slavije i na delu Novog Begrada kod Ušća.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 09.10.2017.

16:40

Kolaps u Beogradu – skoro ceo grad u
Getty images

Po mapi na internetu i po podacima s terena, ništa bolja situacija nije ni kod Sajma dok u Beotaksiju očekuju u narednih sat do dva i dodatna zakrčenja zbog fudbabalske utakmice reprezentacija Srbije i Gruzije na Stadionu "Rajko Mitić" kod Autokomande.

Velike gužve su i na mostu Gazela kao i u Knez Miloševoj ulici dok su Brankov most i ulica 29. novembra uz pojačan saobraćaj prohodni, rekli su Beti u tom taksi udruženju.

Zbog mnogih radova na ulicama, autobusi Gradskog saobraćajnog preduzeća idu izmenjenim trasama i zaobilazno.

Gužve pojačava i to što se bez najava, zbog stranih delegacija, učestalo zatvaraju pojedine ulice za saobraćaj, što se očekuje i večeras, kada u posetu Srbiji stiže predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: