SNS: Vlada da ispita i javno objavi ugovor s "Fijatom"

Srpska napredna stranka pozvala je Vladu Srbije da nanovo ispita da li postoji ikakva zakonska mogućnost da javno objavi ugovor sa "Fijatom".

Izvor: B92

Petak, 21.07.2017.

15:09

SNS: Vlada da ispita i javno objavi ugovor s

"Verujemo da bi građani bili šokirani kada bi imali priliku da vide sadržinu ugovora, odnosno ono šta je Boris Tadić, najgori prevarant, lično dogovorio sa 'Fijatom'", navodi se u saopštenju SNS.

Naprednjaci za Tadića kažu da je "neprevaziđeni lažov", koji nastavlja da u svom maniru obmanjuje građane Srbije, iako odlično zna da Vlada Srbije ne može da objavi ugovor.

"Tadić zna da je objavljivanje ugovora njegov raskidni uslov, a njegova tajnost, sve ono što je Tadić dogovorio sa italijanskom stranom, obavezujući uslov za postojanje i provođenje ugovora u delo", navodi se u saopštenju.

Pročitajte još:

Tadić: Od Fijata smo dobili više nego što smo dali

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: