"Danas": Vlada u četvrtak o slanju pomoći u Alep

Vlada će četvrtak odlučivati o slanju pomoći u Alep preko srpsko-rusko humanitarnog centra u Nišu u organizaciji Rusije, piše "Danas" u izdanju od srede.

Izvor: B92

Utorak, 18.10.2016.

23:25

Prema pisanju medija, humanitarnu pomoć iz rusko-srpskog centra trebalo bi da preuzmu ruski avioni na niškom aerodromu "Konstantin Veliki".

Prema jučerašnjim navodima "Politike", u paketu pomoći koji su pripremili Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije, naći će se po deset tona jestivog ulja, brašna i šećera, kao i odeća, obuća, lekovi, potrošni medicinski materijal i elektroagregati.

Dodaje se da je ruska strana u okviru priprema za tu humanitarnu operaciju, zatražila dozvolu srpskih vlasti za prelet dva aviona, ali i da još nije utvrđeno kada će ruski avioni sleteti u Niš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: