Predaja terorista u Kumanovu VIDEO

Makedonski MUP objavio je snimak predaje terorista s kojima se policija obračunavala celoga vikenda u kumanovskom naselju Divo.

Izvor: B92

Utorak, 12.05.2015.

19:14

Default images
Foto: Printskrin

Pripadnici terorističke grupe, mašući belim platnom i s podignutim rukama predali su se makedonskoj policiji u nedelju po podne.

Među njima je i Sami Ukšini, zvani komandant Sokoli, koji je jedan od vođa terorističke grupe.

Predaji je prethodio žestok obračun s policijom, u kom su stradala osmorica policajaca i 14 terorista. Uhapšeno je ukupno 30 pripadnika terorističke grupe koji su na saslušanju priznali da su planirali napad na glavni grad Makedonije.

Neki od privedenih terorista otkrili su i tajnu lokaciju na kojoj su sakrivali oružje i municiju. Policajci su u improvizovanom bunkeru pronašli i oružje koje je ukradeno prilikom napada na karaulu u selu Gošince.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: