Četvrtak, 05.03.2015.

19:55

Sneg i noćas, upozorenje vozačima

Auto-moto savez Srbije je upozorio vozače da će, po najavi metereologa, sneg i noćas padati u centralnim i zapadnim krajevima Srbije.

Izvor: Beta

Default images
ilustracija: Tanjug

Tri do pet santimetara snega ima i na putevima prvog prioriteta, te je saobraćaj otežan, a čišćenje i posipanje kolovoza je u toku.

Tako je na putevima u okolini Nove Varši, Prijepolja, Užica, Bajine Bašte, Valjeva, Loznice, Ivanjice, Sjenice, Novog Pazara, Raške, Kraljeva.

Umeren sneg povremeno pada i u okolini Kragujevca.

Ipak, svi putevi drugog reda u tim krajevima su prohodni, ali uz obaveznu upotrebu lanaca.

Od danas u 16.30 sati kamionima s prikolicom i šleperima zabranjen je prolazak preko Iriškog venca.

Kamionima s prikolicom i šleperima ranije je zabranjen prolazak preko Zlatibora, Kadinjače, Debelog i Kameničkog brda, preko Slatine i Podbukova, ka Mokroj Gori na prilazima Tari, Kopaoniku, Goču, od Bistrice ka Priboju i Novoj Varoši, od Prijepolja ka Jabuci.

Na snazi za kamione s prikolicom i šlepere je i zabrana na svim regionalnim putevima područja Ivanjice, kao i u planinskim predelima Valjeva i Loznice.

Na pojedinim deonicama puteva na kolovozu ima zemlje, a zbog kiše ima i odrona koji su najučestaliji kroz Ovčarsko-kablarsku klisuru gde je potrebna maksimalna opreznost u vožnji.

Odrona ima i u okolini Niša i Zaječara, ukazao je AMSS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: